Svečiuose žaidę Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai rungtynėse su neįprasta atomazga 3-2 palaužė „Brighton“ futbolininkų pasipriešinimą.

40-ąją minutę Nealas Maupay realizavo 11 metrų baudinį ir išvedė šeimininkus į priekį, bet jau 43-ąją minutę pusiausvyrą atsakė į savo vartus įsimušęs Lewisas Dunkas.

52-ąją minutę po VAR peržiūros buvo neįskaitytas Marcuso Rashfordo įvartis iš nuošalės, tačiau 55-ąją minutę tas pats M. Rashfordas pasižymėjo po Bruno Fernandeso perdavimo.

Mačo pabaigoje atrodė, jog „Brighton“ sugebėjo dramatiškai išplėšti tašką – penktąją pridėto laiko minutę įvartį galva pelnė Solomonas Marchas.

Tuo viskas nesibaigė. Paskutinės „raudonųjų velnių“ atakos metu „Brighton“ žaidėjas palietė kamuolį ranka, o to nepastebėjęs teisėjas paskelbė mačo pabaigą.

Vis dėlto į žaidėjų protestus atsižvelgęs teisėjas jau po finalinio švilpuko nusprendė atlikti VAR peržiūrą.

Po peržiūros į „Brighton“ vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys.

Paskutiniuoju rungtynių spyriu pergalę ir pirmuosius tris taškus Mančesterio komandai padovanojo B. Fernandesas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)