Legendiniai Anglijos klubai Liverpulyje kovos pirmadienį. Anglijos čempionate „Arsenal“ ekipa „Anfield“ arenoje iš septynerių pastarųjų tarpusavio rungtynių pralaimėjo penkerias, o dvejas baigė lygiosiomis.

Šį sezoną abi komandos pradėjo sėkmingai ir laimėjo pirmuosius du mačus. Čempiono titulą ginantis „Liverpool“ praėjusiame ture svečiuose 2:0 palaužė Londono „Chelsea“ pasipriešinimą. Tuo tarpu „Arsenal“ namie 2:1 privertė pasiduoti kitą Londono klubą „West Ham“.

Be „Liverpool“ ir „Arsenal“, maksimalų taškų skaičių – 6 – dar turi „Leicester City“, „Everton“ ir Londono „Crystal Palace“.

„Premier“ lygoje „Liverpool“ ir „Arsenal“ santykius aiškinosi 56 kartus. 21 pergalę šventė Liverpulio ekipa, 16 – Londono, o 19 dvikovų baigėsi taikiai. „Kanonieriai“ praėjusį sezoną liepą savo aikštėje 2:1 palaužė Liverpulio klubą, tačiau tada Jurgeno Kloppo auklėtiniai jau buvo beveik užsitikrinę čempionų vardą.

Per visą klubų istoriją „Liverpool“ amžinuosius varžovus įveikė 89 kartus, 80 sykių jiems nusileido, 61-oje dvikovoje nugalėtojas nepaaiškėjo.

2020-2021 m. čempionato pradžioje dar vienas garsus Anglijos klubas „Manchester United“ suklupo. „Raudonieji velniai“ savo aikštėje netikėtai 1:3 turėjo pripažinti „Crystal Palace“ pranašumą.

Antrajame mače „United“ šeštadienį žais su „Brighton“ futbolininkais. Jie po dvejų rungtynių turi 3 taškus. Braitono komanda praėjusiame ture svečiuose kiek netikėtai net 3:0 pranoko „Newcastle United“.

Sekmadienį intrigos taip pat laukiama „Manchester City“ ir „Leicester City“ akistatoje. „Manchester City“ Anglijos čempionais tapo 2018 ir 2019 metais, o „lapės“ – 2016-aisiais. Lesterio ekipa praėjusiose pirmenybėse tik per plauką nepateko į pirmąjį ketvertą ir liko penkta.

„Leicester City“ dabar užima pirmąją vietą dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio (7-2). „Manchester City“ žaidė tik vieną mačą. „Miestiečiai“ išvykoje 3:1 nugalėjo „Wolverhampton“ futbolininkus.

„TV3 Sport“ kanalas ir vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“ šį savaitgalį ir pirmadienį tiesiogiai parodys visas 10 rungtynių.

Transliacijų tvarkaraštis:

rugsėjo 26 d.

14.20 val. „Brighton“ – „Manchester United“,
16.50 val. „Crystal Palace“ – „Everton“,
19.20 val. „West Bromwich Albion“ – „Chelsea“,
21.50 val. „Burnley“ – „Southampton“;

Rugsėjo 27 d.

13.50 val. „Sheffield United“ – „Leeds United“,
15.50 val. „Tottenham Hotspur“ – „Newcastle United“,
18.20 val. „Manchester City“ – „Leicester City“,
20.50 val. „West Ham“ – „Wolverhampton“;

Rugsėjo 28 d.

19.50 val. „Fulham“ – „Aston Villa“,
22.00 val. „Liverpool“ – „Arsenal“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)