Be koronavirusu užsikrėtusio Zlatano Ibrahimovičiaus žaidę „AC Milan“ namuose 3-2 eliminavo Bodo „Glimt“ komandą, kuri šiemet iš varžybų išmetė ir Vilniaus „Žalgirį“, ir „Kauno Žalgirį“.

Norvegai 15-ąją minutę pirmieji išsiveržė į priekį, bet jau po minutės įvarčiu atsakė Hakanas Calhanoglu, o iki pertraukos rezultatą persvėrė Lorenzo Colombo.

50-ąją minutę dar kartą pasižymėjo H. Calhanoglu, o svečių įvartis 55-ąją minutę suteikė tik paguodą.

Nelengvai į ketvirtąjį atrankos etapą žengusi „Tottenham“ komanda išvykoje 3-1 įrodė pranašumą prieš Tetovo „Shkendija“ vienuolikę.

Jose Mourinho kariauna pirmavo jau 5-ąją minutę po Eriko Lamelos tikslaus smūgio, bet šeimininkai 55-ąją minutę išlygino rezultatą.

Sveiką kailį anglai išnešė tik mačo pabaigoje – 70-ąją minutę įvartį mušė Heung-min Sonas, o 79-ąją minutę po korėjiečio perdavimo pasižymėjo Harry Kane‘as.

Į lemiamą Europos lygos atrankos etapą žengė ir tokie klubai kaip Glazgo „Celtic“, PSV, Stambulo „Galatasaray“, „Granada“, Varšuvos „Legia“, Atėnų AEK ar Glazgo „Rangers“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)