Ketvirtadienį „mėlynieji“ oficialiai paskelbė, kad komandos marškinėlius nuo šiol vilkės Edouardas Mendy. 28-erių vartų sargas R. Abramovičiui atsiėjo 24 milijonus eurų.

E. Mendy visą savo karjerą rungtyniavo Prancūzijoje. Praėjusį sezoną jis gynė „Rennes“ garbę, o 2016-2019 metais atstovavo „Reims“.

Senegalietis sudarys konkurenciją Kepai Arrizabalagai. 25-erių ispanas užpernai atvyko į Londoną už rekordinius 80 mln. eurų, bet pastaruoju metu sulaukė daug kritikos dėl nuolatinių klaidų.

Pasak pranešimų Anglijos spaudoje, šio perėjimų lango metu jau 247 milijonus eurų išleidusi Londono ekipa neketina sustoti. „Chelsea“ užmetė tinklus ir ant Declano Rice‘o.

Pranešama, jog jau kurį laiką „aristokratų“ viliojamas 21-erių anglas paprašė Londono „West Ham“ ekipos nesudaryti jam kliūčių išvykti. „Plaktukai“ gynybinio plano saugą vertina 60 mln. eurų.

D. Rice‘as užaugo būtent „Chelsea“ akademijoje, iš kurios 2014 metais jis persikėlė į „West Ham“. Šios ekipos gretose Anglijos rinktinės narys jau sužaidė 114 rungtynių bei tapo fanų numylėtiniu.

Kiek anksčiau šiemet „Chelsea“ gretas papildė Timo Werneris, Kai Havertzas, Benas Chilwellas, Hakimas Ziyechas, Thiago Silva ir Malangas Sarras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)