Šalies čempionate taškų dar nepraradusios ir lyderių grupėje žengiančios ekipos pirmame kėlinyje pasižymėti nesugebėjo, o po pertraukos ledus pralaužė įvartis į savus vartus.

Po Nicolas Pepe pakartotinio smūgio 57-ą min. kamuolys lyg biliarde atsimušė į vieną „Leicester“ futbolininką, tuomet pataikė į Christianą Fuchsą ir nuo šio atšoko į vartus.


Paskutinę pagrindinio laiko minutę svečių pergalę įtvirtino Edwardas Nketiah.

Aštuntfinalyje „Arsenal“ turėtų susitikti su Anglijos čempionu „Liverpool“, jei tik Jurgeno Kloppo auklėtinių nenustebins trečio diviziono „Lincoln“.


Kitose trečiadienio rungtynėse „Newcastle United“ 7:0 sutrypė ketvirtos lygos atstovus „Morecambe“, o Liverpulio „Everton“ 5:2 pranoko „Fleetwood Town“ iš trečios lygos.

Tuo metu Londono „Chelsea“ 6:0 subombardavo antro diviziono ekipą „Barnsley“.

Tris įvarčius „aristokratams“ pelnė naujokas iš Vokietijos Kai Havertzas, už kurį vasarą Lėverkuzeno „Bayer“ buvo atseikėta beveik 80 mln. eurų. Tai yra didžiausia suma, šią vasarą perėjimų rinkoje išleista „Premier“ lygos klubų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)