Izraelio čempionai, antrame atrankos etape 3:0 įveikę Lietuvos čempionę Marijampolės „Sūduvą“, o trečiame 1:0 – Bresto „Dinamo“ (Baltarusija), atkrintamąsias varžybas pradėjo nesėkme namuose. „Maccabi“ futbolininkai 1:2 pralaimėjo stipriausiai Austrijos ekipai – Zalcburgo „Red Bull“.

Žydai pirmavo po ir „Sūduvai“ mušusio Dano Bitono įvarčio (9 min.), bet antrajame kėlinyje iš 11 m pusiausvyrą atstatė Dominikas Szoboszlai (49 min.), o 57 min. rezultatą persvėrė Masaya Okugawa.

„Maccabi“ komandai tai buvo pirmas pralaimėjimas atrankos varžybose po trijų pergalių iš eilės. Be jau minėtų pergalių, pirmajame atrankos etape jie 2:0 eliminavo„Riga“ (Latvija) ekipą.

Kitose rungtynėse „Krasnodar“ (Rusija) ekipa 2:1 namie įveikė Salonikų PAOK (Graikija), o Prahos „Slavia“ (Čekija) ir „Midtyjlland“ (Danija) komandų akistata baigėsi 0:0.

Skirtingai nei ankstesniuose atrankos etapuose, kvalifikaciniame etape jau žaidžiamos nebe vienos, o dvejos rungtynės. Šios poros atsakomąsias rungtynes sužais rugsėjo 30 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)