Madrido „Real“ ekipai nereikalingu tapęs G. Bale‘as į Londoną vienam sezonui grįžo pagal nuomos susitarimą, kuris „Tottenham“ atsieis apie 20 milijonų svarų. Šios komandos garbę krašto puolėjas jau gynė 2007-2013 metais.

Šeštadienį G. Bale‘as pirmą kartą gyvai išvydo pernai pastatytą „Tottenham Hotspur“ stadioną, tačiau ant vejos futbolininkas kurį laiką dar neišbėgs. Traumų pastaraisiais metais nuolat kamuotas atletas yra susižeidęs ir dabar.


Pasak pranešimų, Jose Mourinho auklėtiniu tapęs puolėjas šį mėnesį žaisdamas Velso rinktinėje patyrė kelio traumą, dėl kurios jis negalės rungtyniauti bent iki spalio vidurio.

31-erių G. Bale‘as, kuris per septynis sezonus „Real“ gretose sužaidė 251 rungtynes ir pelnė 105 įvarčius, į Londoną iš Madrido atvyko ne vienas. Tą pačią dieną „Tottenham“ paskelbė, jog iš „Real“ už 32 milijonus svarų įsigijo kairiojo krašto gynėją Sergio Reguiloną.

Naujus žaidėjus gerbėjams pristatė ir dar du Anglijos „Premier“ lygos klubai. Penktadienį iš Miuncheno „Bayern“ atvykusį Thiago Alcantara pristatę čempionai „Liverpool“ nesumažino apsukų bei iš „Wolverhampton“ įsigijo Diogo Jota.

Mersisaido komanda už 23-ejų portugalą, kuris „Wolves“ gretose per 131 mačą įmušė 44 įvarčius, paklojo 41 milijoną svarų. Priešinga kryptimi – iš Liverpulio į Vulverhamptoną patraukė už 13,5 milijono svarų parduotas 18-metis gynėjas Ki-Jana Hoeveris.


Naują krašto puolėją turi ir „Leicester City“ ekipa, kuriai „AS Roma“ sutiko paskolinti tris sezonus Italijoje žaidusį turką Cengizą Underį.

23-ejų puolėjas, kuris per 88 mačus „AS Roma“ gretose pelnė 17 įvarčių, „lapėms“ kol kas atsiėjo apie 3 milijonus svarų, o kitą vasarą komanda turės galimybę jį įsigyti už maždaug 22 milijonus svarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)