Pastarųjų aštuonių sezonų nugalėtojai bavarai pirmose 58-ųjų „Bundesligos“ pirmenybių rungtynėse namuose net 8:0 (3:0) suvarpė Gelzenkircheno „Schalke“ ekipą.

Rusijos gamtinių dujų bendrovės „Gazprom“ remiami svečiai prieš UEFA Čempionų lygos laimėtojus atsilaikė tik pirmas 3 minutes 20 sekundžių. Tuomet individualų meistriškumą ir techniką pademonstravęs Serge'as Gnabry smūgiu kaire koja išvedė „Bayern“ į priekį.

Netrukus savo žodį tarė ir Leonas Goretzka (19 min.) bei Robertas Lewandowskis, 31 min. realizavęs savo paties uždirbtą 11 metrų baudinį.

Šeimininkai nemažino apsukų ir po pertraukos: 47 ir 59 min. vėl pasižymėjęs S. Gnabry įformino savo „hat-trick'ą“, o 69 min. fantastišką epizodą sukūrė R. Lewandowskis: tarp kelių varžovų atsidūręs lenkas stulbinamu perdavimu „rabona“ stiliumi surado Thomą Mullerį, kuris vienu lietimu ore pelnė šeštąjį bavarų įvartį.

Atvykėlių iš Rūro srities triuškinimą pabaigė klubo naujokas Leroy'us Sane ir jauniausiu visų laikų bavarų įvarčio autoriumi tapęs 17-metis Jamalas Musiala, pristatę kamuolį į vartus atitinkamai 71 ir 81 min.

Jau ketvirtadienį, rugsėjo 24 d., „Bayern“ galės papildyti savo trofėjų lentyną dar vienu eksponatu: Budapešte, Vengrijoje, vyksiančiame UEFA Supertaurės mače vokiečiai susikaus su Europos lygos nugalėtoja ispanų „Sevilla“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)