Akivaizdžiais dvikovos favoritais laikyti šeimininkai pateisino jiems klijuotą etiketę ir triumfavo 3:1 (2:1).

Jau 20 minutę „Glimt“ išsiveržė į priekį, kai pasinaudojęs visišku gynėjo Donovano Slijngardo ir Martino Berkoveco nesutarimu lengvą įvartį pelnė Philipas Zinckernagelis.

Žaliai-balti nesutriko ir jau po kelių minučių pateikė savo atsakymą. 26 min. po gražios kombinacijos ir techniško Franciso Kyeremeho perdavimo tikslus buvo Liviu Antalis – 1:1.

Deja, „Žalgirį“ palaidojo varžovų kampiniai. Iš pradžių, 32 min., iš labai arti pasižymėjo itin aktyviai žaidęs puolėjas Victoras Boniface'as, o 81 min. tą patį pakartojo ir Fredrikas Bjorkanas – 3:1.


Norvegams kitame etape teks žaisti su garsiuoju „AC Milan“ klubu iš Italijos, kuris 2:0 (1:0) nugalėjo airių „Shamrock Rovers“.

Budės atstovai pirmame atrankos etape net 6:1 sutriuškino „Kauno Žalgirį“, o Vilniaus futbolininkai 2:0 pranoko „Paide“ ekipą iš Estijos.

Primename, kad Norvegijos lygoje dominuojantis „Glimt“ klubas praktiškai jau turi šalies titulą savo kišenėje – nuo nugalėtojų vardą ginančios „Molde“ komandos yra atsiplėšęs net 13 taškų.

Tuo metu žalgiriečiai (33 taškai) A lygoje tebesiveja Marijampolės „Sūduvą“ 35 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)