Britų žiniasklaida neabejoja, kad trečiadienį vakare buvo sutarta, kad G. Bale'as metams skolinamas „Tottenahm Hotspur“ ekipai, o dalį 14 mln. eurų valo atlyginimo finansuoja pats „Real“ klubas.

Madrido ekipai tai būtų finansiškai labai naudinga, nes Zinedine'o Zidane'o treniruojamoje komandoje puolėjas ir taip negauna jokio vaidmens.

Trečiadienį futbolininko patarėjas Jonathanas Barnettas AFP teigė, kad derybos jau arti pabaigos. Apie tai bus oficialiai paskelbta, kai tik bus suderintos mažesnės sutarties detalės.

G. Bale'o sugrįžimo į „Tottenham Hotspur“ laukia ir šios ekipos strategas Jose Mourinho. Portugalas pareiškė, kad jau daug anksčiau domėjosi G. Bale'o galimybe tapti jo auklėtiniu.

„Tai jokia paslaptis ir Garethas tai žino“, – trečiadienį sakė J. Mourinho.

Madrido komandoje G. Bale'as visiškai nerado sau vietos – po karantino per 12 rungtynių sužaidė vos 48 minutes pakilęs nuo atsarginių suolo.

Savo norą būti iškeistam puolėjas praėjusį sezoną išreiškė nevengdamas provokacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)