Praėjusį sekmadienį vykusiose rungtynėse su Marselio „Olympique“ komanda, kuriose Paryžiaus „Saint-Germain“ nusileido 0:1, neramumai kilo per pridėtą dvikovos laiką. Iš aikštės buvo pašalinti penki žaidėjai, tarp jų ir Neymaras, ranka trinktelėjęs varžovui Alvaro Gonzalezui per pakaušį.


Vėliau brazilas socialiniuose tinkluose rašė, kad A. Gonzalezas jį įžeidinėjo rasistiškai.

„Ligue 1“ drausmės komisijos vadovas Sebastienas Deneux tvirtino, kad įrodymų vis dar neužtenka, kad kaltinimai būtų patvirtinti. „Vaizdo įrašų tyrimas vyksta, norime nustatyti, kad vyko ir kas buvo pasakyta“, – teigė jis.

Neymaro ir A. Gonzalezo konfliktas persikėlė į interneto socialinę erdvę.


Bausmė taip pat gresia ir Angeliui Di Mariai. PSG žvaigždė taip pat išvydo raudonąją kortelę po to, kai apspjovė A. Gonzalezą. Drausmės komisija argentiniečio elgesį svarstys kitame posėdyje rugsėjo 23 dieną.


Po dviejų pralaimėjimų pralaimėjimų iš eilės PSG trečiadienį pagaliau iškovojo pergalę Prancūzijos čempionate – 1:0 nugalėjo „Metz“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)