Filialą Vilniuje pranešė kurianti Kaune veikianti „Be1“ akademija.

Naujoji mokykla vadinsis „Kix“. Pasak vyriausiojo „Be1“ trenerio iš Portugalijos Diogo Boto, pagrindinis dėmesys šioje talentų kalvėje bus skiriamas individualių įgūdžių tobulinimui.

„Kix“ mokykloje ketiname akcentuoti svarbą paties vaiko visapusiškam tobulėjimui – tiek futbolo aikštėje, tiek už jos ribų. Supažindindami vaikus su futbolo subtilybėmis, stengsimės padėti žaidimą suprasti taip, kad ilgainiui jie galėtų priimti daug geresnius sprendimus, turėtų geresnę padėtį ir gebėtų savo techninius įgūdžius efektyviai panaudoti žaidimo metu.

Norime, kad vaikai šioje mokykloje gautų daug daugiau negu galimybę pažaisti – kamuolys visur tas pats. Manome, kad ypatingai svarbu prižiūrėti vaikų psichologinę sveikatą, motyvaciją ir krūvius, kad išvengtume nuovargio ir traumų“, – teigia specialistas iš Portugalijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)