Praėjusiame sezone į trečiąją šalies lygą iškritęs Dresdeno „Dynamo“ klubas namuose pateikė staigmeną ir 4-1 eliminavo antroje „Bundeslygoje“ besivaržančią „Hamburg“ ekipą. Dėl tokio rezultato nusiminęs 30-metis pralaimėtojų gynėjas T. Leistneris po mačo nesusitvardė.

Bendraudamas su žiniasklaida vokietis išgirdo užgaulius „Dynamo“ fanų žodžius, sustabdė interviu ir pasileido į tribūną. Ten T. Leistneris rado vaikiną ir piktai kibo jam į atlapus. Susipešti su futbolininku buvo linkę kiti sirgaliai, tačiau nuo konflikto išsiplėtojimo išgelbėjo apsaugos darbuotojų įsikišimas.

Įdomu, jog T. Leistneris yra kilęs būtent iš Dresdeno. 2010-2014 metais jis pats vilkėjo „Dynamo“ ekipos marškinėlius.

Fiasko šalies taurės turnyre patyrusi „Hamburg“ komanda neslepia ambicijų kitą sezoną sugrįžti į pirmąją „Bundeslygą“. Šešis kartus Vokietijos čempione tapusi ekipa aukščiausioje lygoje paskutinį kartą žaidė 2017-2018 metų sezone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)