Šiuo metu tik trečioje pagal pajėgumą Lenkijos lygoje žaidžianti komanda susitikime su Ščecino „Stargard“ atliko itin keistą eksperimentą.

Varžovams uždirbus baudos smūgį pavojingoje zonoje, „Wigry“ vartininkas Dawidas Szulczekas nusprendė nerikiuoti komandos draugų gyvatvorės, o vietoje to pats stojo į ją.

Sunku nuspėti, ko tikėjosi vartų sargas, tačiau atremti smūgio tykant už 9 metrų jam nepavyko – D. Szulczeko laimei, per jį perkeltą kamuolį nuo vartų linijos galva išmušė gynėjas.

Epizodo įrašas iškart patraukė socialinių tinklų vartotojų dėmesį, o „Wigry“ netikėtai nuskambėjusias rungtynes pralaimėjo 0:1.

Neseniai prasidėjusiame turnyre „Wigry“ užima 13-ą vietą.

Lietuvos pasienyje įsikūręs klubas pastaraisiais metais išgyvena ne pačius geriausius laikus. „Wigry“ anksčiau labiau įprastas buvo antras pagal pajėgumą Lenkijos divizionas, o komandos garbę praeityje gynė net dešimt legionierių iš Lietuvos, tarp kurių garsiausi – Gražvydas Mikulėnas, Povilas Lukšys, Darvydas Šernas ir Nerijus Valskis.

Be to, Suvalkų ekipai net kelis kartus vadovavo Donatas Vencevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)