29-erių futbolininkas į „Dinamo“ atvyko 2018 metų pradžioje iš Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija) klubo už maždaug 300 tūkst. eurų.

Maskvos klube jis praleido pusantrų metų, tačiau pasipildžius naujais pirkiniais Lietuvos rinktinės atstovas neteko vietos pagrindinėje sudėtyje ir nuomos pagrindais persikėlė į kitą Rusijos „Premjer“ lygos ekipą „Orenburg“.

Pasibaigus nuomos sutarčiai, praėjusios liepos pabaigoje F. Černychas grįžo į „Dinamo“ gretas.

Iš viso vilkėdamas „Dinamo“ marškinėlius jis sužaidė 33-ejas rungtynes ir pelnė 3 įvarčius. Atstovaudamas „Orenburg“ puolėjas aikštėje pasirodė 12 kartų ir rezultatyviais smūgiais nepasižymėjo.

Primename, kad F. Černychas yra rezultatyviausias iš karjeras tebetęsiančių Lietuvos rinktinės žaidėjų. Jo sąskaitoje – 9 įvarčiai per 56-erias rungtynes, tiesa, per pastaruosius ketverius metus kapitonas įmušė tik kartą.

F. Černychas sužaidė vieną kėlinį praėjusią savaitę vykusioje UEFA Tautų lygos akistatoje su Kazachstanu (0:2) ir buvo pakeistas dėl traumos. Dėl tos pačios priežasties jis praleido sensacingą pergalę 1:0 atnešusią pirmadienio išvyką į Albaniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)