Su 29-erių metų puolėju „Everton“ sudarė dvejų metų trukmės sutartį, kurioje numatyta galimybė pratęsti ją dar sezonui.

Pastaruoju metu mažai žaidybinės praktikos turėjusį kolumbietį „Everton“ įsigijo iš Madrido „Real“ klubo už 20 mln. svarų sterlingų (apie 22 mln. eurų).

„Real“ gretas J. Rodriguezas papildė 2014-aisiais, po asmeniškai itin sėkmingo pasaulio futbolo čempionato, kuriame laimėjo Auksinį batelį. Į Madridą jis persikėlė iš „Monaco“ gretų.

Visgi „Real“ gretose kolumbietis dažniausiai atlikdavo tik epizodinius vaidmenis o 2017-2019 m. jis buvo išnuomotas Miuncheno „Bayern“ klubui, kuriame vietą išsikovoti taip pat buvo sudėtinga – koją kišo ir traumos.

Prieš praėjusį sezoną jis vėl buvo sugrąžintas į „Real“ gretas, tačiau per „La Liga“ čempionatą Zinedine'as Zidane'as puolėjui suteikė vos 8 progas pasirodyti aikštėje.

„Everton“ praėjusį „Premier“ lygos sezoną užėmė 12-ąją vietą. Prie ekipos vairo stovi legendinis italas Carlo Ancelotti.

Naujasis „Premier“ lygos sezonas prasidės ateinantį savaitgalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)