Dar nepraėjus 2 savaitėms po pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos finale 0:1 Miuncheno „Bayern“ ekipai PSG skelbia, kad komandoje užfiksuoti trys užsikrėtimai koronavirusu.

Prancūzijos čempionų titulą ginsiantis klubas pažymėjo, kad visi trys žaidėjai yra iš pagrindinės ekipos, tačiau vardai nebuvo paminėti. „L'Equipe“ skelbia, kad veikiausiai čia kalbama apie abu argentiniečius Angelį di Marią ir Leandro Paredesą, kurie savo atostogas kartu leido Viduržemio jūroje esančioje Ibisos saloje.

Trečias futbolininkas, anot leidinio, veikiausiai yra Neymaras.

Per artimiausias dienas visi PSG žaidėjai ir personalas bus tikrinami testais.

Naujojo „Ligue 1“ sezono pradžia numatoma rugsėjo 10 dieną.

Priminsime, kad Prancūzijos aukščiausioji futbolo lyga dėl koronaviruso pandemijos nusprendė nepratęsti nutraukto 2019-2020 metų sezono, o čempionu paskelbė PSG.

Thomo Tuchelio auklėtiniai prieš karantino pradžią kovo mėnesį pirmavo pirmenybėse aiškia 12 taškų persvara nuo artimiausio persekiotojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)