Paaiškėjo, kad Europos lygos atrankos trečiajame etape Lietuvos čempionei Marijampolės „Sūduvai“ teks susitikti su Kuopijo Kuopijo KuPS (Suomija) arba Bratislavos „Slovan“ (Slovakija) ekipomis.

Rungtynės turėtų būti žaidžiamos rugsėjo 24 dieną išvykoje be žiūrovų.

Ir KuPs ir „Slovan“ komandos yra savo šalių čempionės. Antrame Europos lygos atrankos etape jos tarpusavyje žais rugsėjo 17-ąją, rungtynės vyks Suomijoje.

Europos lygos atrankoje dalyvauja ir dar dvi Lietuvos komandos. Tiesa, joms teks varžytis antrame atrankos etape rugsėjo 17-ąją. Vilniaus „Žalgiris“ išvykoje žais su Bodės „Glimt“ (Norvegija), o Vilniaus „Riteriai“ namie priims Libereco „Slovan“ iš Čekijos.

„Sūduva“ tiesiai į trečiąjį Europos lygos atrankos etapą pateko iškritusi iš UEFA Čempionų lygos atrankinių varžybų, kuriose įveikė Talino „Flora“ (Estija) futbolininkus, bet neprilygo Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)