Vienpusio eismo taisyklėmis vykusiose rungtynėse „Maccabi“ į priekį išsiveržė 30 minutę, kai baudos aikštelėje šaltakraujiškai pasirodė saugas Avi Rikanas.

Antro kėlinio viduryje, 73 min., vienas prieš šeimininkų vartininką Ivaną Kardumą iššoko ir kaire koja techniškai kamuolį per jį permetė puolėjas Nickas Blackmanas iš Barbadoso.

Per pridėtą teisėjo laiką, 92 min., galutinį tašką susitikime galingu šūviu padėjo gynėjas Ofiras Davidzada.

Itin atsargiai ir dažniausiai be kamuolio žaidę „Sūduvos“ futbolininkai per visą mačą ne tik nė karto nesmūgiavo į varžovų vartus, bet ir nekėlė nė vieno kampinio.

Iš UEFA Čempionų lygos turnyro pasitraukę sūduviečiai savo kampaniją tęs UEFA Europos lygos atrankoje, kaip ir kiti trys Lietuvos atstovai – Vilniaus „Žalgiris“ ir „Riteriai“ bei „Kauno Žalgiris“.

Rungtynės:

Marijampolės „Sūduva“ 0 – 3 Tel Avivo „Maccabi“
30' [0 – 1] Avi Rikanas
73' [0 – 2] Nickas Blackmanas
90+2' [0 – 3] Ofiras Davidzada

Šių metų UEFA Čempionų lygos atrankos I etape Sauliaus Širmelio auklėtiniai svečiuose po 11 metrų baudinių serijos pranoko Talino „Florą“.

Primename, kad pernai „Sūduva“ sugebėjo eliminuoti tą pačią Tel Avivo komandą UEFA Europos lygos III atrankos etape – tiek Izraelyje, tiek Lietuvoje „Sūduva“ laimėjo vienodu rezultatu 2:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)