Nuo 19 val. kviečiame žiūrėti tiesioginę transliaciją iš Norvegijos. Budės mieste šalies vicečempionė vietos „Glimt“ komanda priims „Kauno Žalgirio“ futbolininkus.

Šias rungtynes bus galima stebėti ir per Delfi TV, ir Delfi portale internetu.

Nuo 20 val. prasidės transliacija iš Vilniaus LFF stadiono. Čia Lietuvos vicečempionai sostinės „Žalgirio“ futbolininkai susirems su svečiais iš Estijos – „Paide LM“ klubo atstovais, šį sezoną žengiančiais trečioje savo šalies čempionato turnyro lentelės pozicijoje.

Rungtynes tarp „Žalgirio“ ir „Paide LM“ rodysime tik Delfi interneto portale.

Primename, kad susidariusi situacija dėl koronaviruso pandemijos UEFA organizaciją privertė keisti įprastinę varžybų vykdymo tvarką. Pirmajame atrankos etape bus žaidžiamos tik vienos rungtynės, o ne dvejos, kaip ankstesniais sezonais.

Jei pasibaigus pagrindiniam laikui nugalėtojai nepaaiškės, bus skelbiamas pratęsimas, dar vėliau – 11 m baudinių serija.

Rungtynės pagal UEFA taisykles vyks be žiūrovų.

Viena Lietuvos komanda pirmąjį UEFA Europos lygos atrankos varžybų etapą jau įveikė. Antradienį Delfi TV rodė rungtynes iš Vilniaus, kur vietos „Riteriai“ per pratęsimą 3:2 nugalėjo „Derry City“ komandą iš Šiaurės Airijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)