„The Triple“ – Vokietijos taurę, Vokietijos čempionatą ir UEFA Čempionų lygą – laimėjęs Vokietijos klubas pergalę šventė po Kingsley Comano įvarčio galva pirmame kėlinyje.

Neymaras ir kitos PSG žvaigždės nesugebėjo inicijuoti savo komandos sugrįžimo, antroje mačo dalyje „Bayern“ tvirtai laikė iniciatyvą savo rankose.

Po rungtynių brazilas neslėpė ašarų, o jį guosti ėmėsi ir varžovų žaidėjai. PSG sporto direktorius Leonardo vos įkalbėjo puolėją atsikelti ir žengti ant prizininkų pakylos.

Pirmajame kėlinyje Neymaras turėjo progą pelnyti įvartį, tačiau vokiečių ekipos vartus patikimai apgynė Manuelis Neueris.

Neymaras turi savo trofėjų kolekcijoje Čempionų lygos nugalėtojo titulą – 2015 metais jį laimėjo su „Barcelona“, kai 3:1 įveikė Turino „Juventus“.

2017 metais jis paliko Katalonijos sostinę ir persikėlė į Paryžių už 222 mln. eurų. Tai brangiausias futbolo istorijoje perėjimas iš vieno klubo į kitą.

Puikią sportinę formą demonstravęs Neymaras, kartu su PSG pakeliui į finalą nugalėjo Dortmundo „Borussia“, „Atalanta“ ir „RB Leipzig“.

Paryžiaus komanda ilgai apgailestauti dėl neišnaudotos progos neteks – jau šeštadienį jos laukia pirmosios 2020-21 metų sezono Prancūzijos pirmenybių rungtynės.

Jei Lisabonoje liejosi ašaras, tai Prancūzijos sostinės Eliziejaus Laukų prospekte tūkstančiai PSG fanų emocijas liejo vartydami ir degindami automobilius, siaubdami parduotuves.

Socialinio atstumo priemonių sirgaliai stadione „Parc des Princes“ ir už jo ribų visiškai nepaisė, tikėdamiesi Katarui priklausančios savo komandos pirmojo triumfo svarbiausiame Europos futbolo klubų turnyre.

Visų rungtynių metu prie stadiono buvo sirgalių ir policijos konfliktų, policija prieš pirotechnikos priemonėmis apsiginklavusius jaunuolius panaudojo ašarines dujas.

Buvo padegta šiukšlių konteinerių ir automobilių, į policijos furgonus buvo mėtomi buteliai. Policija išvaikė 100 žmonių, kurie buvo susirinkę Sen Klu vartų rajone netoli „Parc des Princes“. Pasak policijos, per naktį buvo areštuoti 148 žmonės.



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)