Naujojo sezono aprangas pademonstravę Jurgeno Kloppo auklėtiniai Austrijoje sužaidė draugiškas rungtynes, kuriose 3:0 sutriuškino „Stuttgart“ ekipą.

Pirmajame kėlinyje įvarčius pelnė Roberto Firmino ir Naby Keita, o po pertraukos pasižymėjo 20-metis puolėjas Rhianas Brewsteris.

„Liverpool“ garbę gynė beveik visi pagrindinės komandos futbolininkai, tačiau J. Kloppas leido pasireikšti ir būriui jaunimo – vokietis atliko 12 keitimų.

Antradienį Mersisaido klubas sužais dar vieną draugišką mačą su Zalcburgo „Red Bull“, o jau kitą šeštadienį pradės naują sezoną – žais „FA Community Shield“ trofėjaus rungtynes su Londono „Arsenal“.

Draugiškas rungtynes šį šeštadienį žaidė ir Londono „Tottenham“. Jose Mourinho auklėtiniai 3:0 nugalėjo „Ipswich“ futbolininkus.

Du įvarčius pelnė Heung-Min Sonas, o vieną pridėjo Ryanas Sessegnonas. Klube debiutavo naujokai Joe Hartas ir Pierre‘as-Emile‘as Hojbergas.

„Tottenham“ iki „Premier“ lygos starto dar sužais draugiškus mačus su „Reading“ bei „Birmingham“ ekipomis.

„Premier“ lygos sezonas prasidės rugsėjo 12-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)