Pirmajame kėlinyje kamuoliui atsimušus į Diego Carloso ranką Milano „Inter“ norėjo 11 metrų baudinio, tačiau teisėjui Danny Makkelie nusprendus jo neskirti, italų strategas Antonio Conte įniršo ir demonstratyviai bandė įrodyti savo tiesą.

Paskutines rungtynes „Sevilla“ gretose žaidęs Everas Banega varžovų trenerio veiksmais nebuvo patenkintas – argentinietis greta šoninės aikštės linijos su „Inter“ vairininku apsižodžiavo.


A. Conte liepė „Sevilla“ saugui patylėti bei rankos gestu pabrėžė žemą jo ūgį (175 cm), o E. Banega į tai atsikirto pradėdamas ranka trinti savo galvą. Didesnis konfliktas neįsiplieskė įsikišus kitiems futbolininkams bei „Inter“ trenerių štabo nariams.

Pasak Italijos žiniasklaidos, E. Banega buvusiam Turino „Juventus“ ir Londono „Chelsea“ vairininkui sušuko „Čia tikri plaukai ar perukas? Leisk pačiupinėti“, o tai išgirdęs treneris pasiūlė futbolininkui susitikti po rungtynių.


2004 metais profesionalo karjerą baigęs A. Conte tais pačiais metais ryžosi išvaizdos pokyčiams – plikti pradėjusiam italui buvo atlikta galvos plaukų transplantacija.

Milano klubo strategas po 2:3 pralaimėtų rungtynių šį incidentą komentuoti atsisakė teigdamas, jog tai, kas nutinka aikštėje, lieka aikštėje, o įvykęs apsižodžiavimas yra tik jo ir E. Banega reikalas.

Pernai „Inter“ vairą perėmęs 51-erių specialistas su klubu antrą vietą užėmė ir Europos lygoje, ir Italijos čempionate, o jo ateitis Milane yra neaiški.

Pasibaigus „Serie A“ pirmenybėms A. Conte susipyko su „Inter“ vadovybe, todėl dabar jis pripažįsta, jog greitai gali tapti bedarbiu. Trenerio likimas turėtų paaiškėti kitą savaitę.

Tuo metu E. Banega dėl savo ateities yra tikras jau daugiau nei pusę metų – 32-ejų saugas dar sausį sutiko kitą sezoną žaisti „Al-Shabab“ klube Saudo Arabijoje.

„Palieku savo gyvenimo komandą, bet esu laimingas. Dėkoju kolegoms už tai, jog išpildžiau dar vieną svajonę“, – atsisveikindamas tarė argentinietis, Sevilijoje žaidęs 2014-2016 ir 2017-2020 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)