Europos lygos rekordininkė „Sevilla“ įspūdingose atakuojančio stiliaus rungtynėse 3:2 įrodė pranašumą prieš Milano „Inter“ vienuolikę.

Daugiausiai kartų šį turnyrą laimėjusi „Sevilla“ ekipa į trofėjų lentyną pasidės jau šeštąjį titulą – ankstesni buvo iškovoti 2006, 2007, 2014, 2015 ir 2016 metais.

Ispanai dvigubai lenkia „Liverpool“, Turino „Juventus“, Madrido „Atletico“ ir tą patį „Inter“, kurie yra laimėję Europos lygą po tris kartus.

Milano ekipai tai buvo pirmasis finalas tarptautinėse varžybose nuo 2010 metų, kai buvo laimėta Čempionų lyga.


Diego Carloso įvartis

Pirmieji šiame mače mušė „Inter“ – jau trečiąją minutę Diego Carlosas nugriovė baudos aikštelėje Romelu Lukaku, o pats belgas realizavo 11 metrų baudinį.

Šaltas dušas Ispanijos komandą išbudino – ji perėmė iniciatyvą, o jau 12-ąją minutę rezultatas buvo lygus po Luuko de Jongo įvarčio galva.

33-ąją minutę tas pats L. de Jongas vėl pasižymėjo galva ir išvedė Juleno Lopetegui kariauną į priekį, bet 36-ąją minutę galva pasižymėjo ir „Inter“ veteranas Diego Godinas.

Lemiamas įvartis krito 74-ąją minutę, kai D. Carlosas atliko puikų smūgį per save, o kamuolys įskriejo į vartus nuo R. Lukaku kojos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)