32-ejų metų krašto gynėjas po pergalės kalbėdamas su Žalgiris.lt tikino, kad visus keturis kartus šiemet įveiktas „Panevėžio“ klubas šį kartą paliko labai gerą įspūdį, o rungtynės buvo itin sudėtingos.

„Į Panevėžį važiavome tik dėl pergalės, bet galiu pasakyti, kad varžovai nustebino. Šiuo metu jie žaidžia tikrai neblogą futbolą ir buvo sunku. Gale likome mažumoje, jautėsi įtampa, bet šaunuoliai vyrai, kovojome iki galo ir išsivežėme tris taškus“, – po rungtynių Panevėžyje mintimis dalinosi žalgirietis.

56-ąją minutę E. Vaitkūnas pasižymėjo po komandos kapitono Lino Pilibaičio perdavimo. Įvarčio autorius pasižymėjo tiksliu smūgiu iš už baudos aikštelės. Po pergalės Kauno komandą nuo antroje vietoje esančio Vilniaus „Žalgirio“ skiria tik du taškai, o iki čempionato pabaigos liko tik keturi turai. Beje, namuose laukia ir tarpusavio dvikova su vilniečiais.

Standings provided by SofaScore LiveScore


„Pabėgome į kontrataką, pamačiau laisvą plotą, paprašiau Lino perdavimo ir įmušiau. Vis tik, svarbiausia yra komandos pergalė, po kurios užsitikrinome trečią vietą. Ties tuo nesustosime, nes turime ir aukštesnių tikslų. Sezono pabaigoje kausimės dėl kiekvienos pergalės ir darysime viską, kas priklauso nuo mūsų“, – kovingai nusiteikęs kalbėjo futbolininkas.

Jau kitą savaitę „Kauno Žalgirio“ komandos lauks išvyka į Norvegiją ir UEFA Europos lygos pirmojo kvalifikacinio etapo dvikova su čempionate užtikrintai pirmaujančiu Budės „Glimt“ klubu.

„Žinoma, ten yra gera komanda, bet visų pirma mums reikia žiūrėti į save. Norime kiek įmanoma geriau sustyguoti savo žaidimą, kad jis veiktų tiksliai pagal trenerio nurodymus. Važiuojame kovoti dėl vietos kitame etape ir nekeliame baltos vėliavos“, – svarstė E. Vaitkūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)