Didžiausias smūgis „Barcelonai“ teko praėjusią savaitę, kai UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje katalonai net 2:8 nusileido Miuncheno „Bayern“ ir 2019-2020 metais liko apskritai be titulų.

Nusivylimas buvo toks didelis, kad iš karto prasidėjo spekuliacijos apie L. Messi ateitį. Dar vieną sezoną pagal sutartį Barselonoje turintis likti 33 metų argentinietis siejamas su „Manchester City“, Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Milano „Inter“ komandomis.

R. Koemanas, kuris visiškai neseniai „Barcelona“ trenerio kėdėje pakeitė atleistą Quique'ą Setieną, išreiškė didelį norą dirbti kartu su L. Messi kitą sezoną. Jo manymu, argentinietis turi teisę būti nelaimingas dėl prastų komandos rezultatų.

„Visiškai logiška, kad L. Messi yra nusivylęs. Aš taip pat būčiau nusivylęs po tokio fiasko. Tikrai ne kaip atrodytų, jei vaikštinėtum aplinkui su šypsena veide, – kalbėjo R. Koemanas. – L. Messi yra nugalėtojas ir visi treneriai tai žino. Esu gerai pažįstamas su Pepu Guardiola ir jis taip pat minėjo, kaip nuostabu yra dirbti su L. Messi“.

„Barcelona“ vedlys neabejoja, kad argentinietis nori laimėti bet kokia kaina: „Jis tikrai susierzina, jei nelaimi. Nekantrauju pradėti su juo dirbti. Priklausys nuo manęs, kaip pasinaudoti geriausiomis L. Messi savybėmis, kad jis jaustųsi čia laimingas ir svarbus. Jis yra kapitonas ir gali savo įspūdingą karjerą baigti Barselonoje. Messi yra „Barcelona“, o „Barcelona“ yra Messi“.

R. Koemanas nenusiteikęs švaistyti laiko spekuliacijoms apie pagrindinės komandos žvaigždės ateitį klube.

„Nežinau, ar turiu kažką įrodinėti L. Messi, tačiau noriu dirbti su juo. Geriausią žaidėją pasaulyje norisi matyti savo komandoje, o ne varžovų. Būsiu laimingas, jei jis nuspręs pasilikti. Faktas tas, kad jis dar turi sutarti kitam sezonui. Tikiuosi, kad ir liks dar daug sezonų.

Neymaro agentas Wagneris Ribeiro teigė, kad L. Messi atvykti į PSG būtų lengviau nei brazilui grįžti į „Camp Nou“ stadioną. Tačiau aišku, R. Koemanas be kovos tikrai neleis „Barcelonos“ legendai palikti Katalonijos klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją