Vokietijos pilietis, kroatų kilmės Marko Karamarko ir prancūzas Hugo Videmont abu tikisi, jog šio sezono čempionų lygos laimėtoju taps Miuncheno „Bayern“ ekipa.

M. Karamarko gimė ir užaugo Vokietijos Rūro srityje, jo mėgstamiausia ekipa – Gelzenkircheno „Schalke“. Tačiau kroatiškas šaknis turintis žaidėjas tarptautinėje arenoje atidžiai seka ir kitas vokiškas ekipas.

„Bayern“ klubas man patinka, ne dėl to kad geriausiai žaidžia, bet dėl jų mentaliteto. Jiems tai atneša sėkmę. „Leipzig“ man nepatinka, nes tai klubas be tradicijų, be aistruolių“, – argumentavo „Žalgirio“ žaidėjas.

Paradoksalu, tačiau vokiečių komandas palaikys ir H. Videmontas. Prancūzas – kilęs iš Marselio ir yra ištikimas „Olympique Marseille“ aistruolis. Dėl šios komandos priešpriešos su „Paris Sant-Germain“ ir „Lyon“ jis pastariesiems nelinki sėkmės.

„Jei sakyčiau, kad juos palaikysiu – turėčiau meluoti. Mano komanda „Marseille“ yra laimėjusi Čempionų lygą. Dėl to nenoriu, kad jį laimėtų kitas Prancūzijos klubas“, – atviravo H. Videmontas.

Abu žaidėjus nustebino du Čempionų lygos pusfinalių dalyviai.

„Dėl „Leipzig“ esu nustebęs, nes jie neturi daug patirties Čempionų lygoje. Bet jie turi gerus žaidėjus, gerą komandą ir labai jauną trenerį. Šis pasiekimas įspūdingas šitai naujai komandai. „Bayern“ nenustebino, jie čia patenka dažnai. Šiemet Hansi Flick nuveikė daug gerų dalykų, jų komanda pasikeitė, jie žaidžia geriau nei anksčiau. Tai pagrindinė jų sėkmės priežastis tiek Čempionų lygoje, tiek lygoje ir taurėje. “, – kalbėjo M. Karamarko.

„Nestebina, kad Paryžiaus klubas pasiekė šį etapą, nes jiems sekėsi burtai, varžovai buvo tarsi Europos lygoje. Jei ne tokia sėkmė, nemanau, kad jie būtų pasiekę pusfinalį. „Lyon“ žaidžia kaip komanda, kompatiškai, gerai ginasi jie turi ir gerų futbolininkų. Jie žinoma nustebino. Įveikti „Juventus“ jau buvo nuostabu, o nugalėti „Man City“ – neįtikėtina“, – dėstė H.Videmontas.

Anot žalgiriečių, pusfinalio dvikovose nederėtų iš anksto sudėti taškų.

„Paryžiaus klubas tikrai turi daug gerų žaidėjų kaip Neymaras, Mbappe, Icardi. Tačiau „Leipzig“ jėga komandoje. Jie gražiai žaidžia, su gera Nagelsmanno taktika. Manau, kad šiose rungtynėse visko gali atsitikti. „Bayern“ favoritai, tikiuosi jie laimės. Bet „Lyon“ jau įveikė „Juventus“ ir „Manchester City“, tad nežinome kaip viskas gali baigtis“, – svarstė H. Videmontas.

„Apie „Bayern“ nėra ką kalbėti. Nėra vilčių varžovams. „Bayern“ laimės užtikrintai. Varžovai jų dabar bijo po 8:2 pergalės prieš „Barcelona“. Nežinau kas juos gali sustabdyti, – argumentavo M. Karamarko – Kitame pusfinalyje „P.S.G“ yra favoritai – negalime lyginti biudžetų ir žaidėjų. Tačiau „Leipzig“ gerai žaidžia kaip komanda. Tikiuosi, kad Leipcigas laimės, bet manau kad „P.S.G“ pateks į finalą.“

Abu žaidėjai turėjo vienodą prognozę, Čempionų lygos nugalėtoju taps Miuncheno klubas.

„Jie dirba sėkmingai ir pergales iškovoti jiems nesunku. Jų žaidimas gerėja. Neabejoju, kad „Bayern“ nugalės“, – įsitikinęs kalbėjo M. Karamarko.

„Taip pat manau, kad „Bayern“ laimės. Tikiuosi, nes man irgi patinka ši komanda. Juos palaikysiu, nes nenoriu, kad šis trofėjus atitektų „P.S.G“. Geriau jau „Leipzig“, man nesvarbu. Bet „Bayern“ neįtikėtina komanda“, – sakė H. Videmontas.

Čempionų lygos pusfinaliai bus žaidžiami antradienio ir trečiadienio vakare. Ketvirtadienį „Žalgiris“ A lygos rungtynėse LFF stadione susitiks su „Riteriais“. Rungtynių šeimininkai bus „Riterių“ komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)