Oficialiai paskelbta, kad 34-erių futbolininkas sukirto rankomis su San Sebastiano „Real Sociedad“ klubu ir karjerą tęs aukščiausioje Ispanijos lygoje.

Nors buvo manoma, kad D. Silva kelsis į Italiją ir pasirašys trejų metų sutartį su Romos „Lazio“, paskutinę minutę ispanas pasirinko gimtosios šalies klubą ir su „Real Sociedad“ sudarė dvejų metų trukmės kontraktą.

Vasarą pasibaigusiame Ispanijos čempionate San Sebastiano ekipa užėmė 6-ąją vietą ir ateinantį sezoną žais UEFA Europos lygoje.

Į „Manchester City“ iš „Valencia“ komandos D. Silva persikėlė dar 2010-aisiais ir Anglijos ekipoje iš viso sužaidė 436 rungtynes, padėjo jai iškovoti 14 skirtingų trofėjų.

Anglijos „Premier“ lygoje ispanas sužaidė 309 mačus, per kuriuos pelnė 60 įvarčių, keturis kartus tapo šalies čempionu.

D. Silva su Ispanijos rinktine du kartus yra tapęs Europos čempionu (2008, 2012), o 2010-aisiais padėjo savo šaliai laimėti pasaulio pirmenybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)