Dvejus metus (2017-2019) J. Rodriguezas vilkėjo „Bayern“ marškinėlius nuomos sąlygomis ir nebuvo sužavėtas bavarų žemės sostinės klimatu.

„Buvo tokių dienų, kai į treniruotę ryte važiavau spaudžiant 28 laipsniams šalčio. Tuomet klausiau savęs: „Ką aš čia veikiu“, – motyvatoriaus ir nuomonės formuotojo Danielio Habifo tinklalaidėje pasakojo futbolininkas.

„Vokiečiai yra šalti žmonės, net jei „Bayern“ komandoje su manimi elgėsi fantastiškai, – sakė J. Rodriguezas ir tęsė. – Vokiečiai galvoja tik apie darbą. Jie – kaip mašinos, tai beprotiška. Jie ateina, treniruojasi ir „iki“. Kiekvienas gyvena savo gyvenimą ir treniruojasi, kiekvienas yra lyg viena maža mašina. Išties neįtikėtina“.

Vokiečių kalba saugui taip pat tapo neįveikiamu barjeru.

„Man vokiečių kalba daug kainavo, – atskleidė 2014 metų pasaulio futbolo čempionato rezultatyviausias žaidėjas. – Mane 4 pirmuosius mėnesius kalbos mokinusiam mokytojui pasakiau, kad jis nešvaistytų ir savo, ir mano laiko. Man to nereikia ir aš to nenoriu“.

Į Madrido „Real“ sugrįžęs J. Rodriguezas veikiausiai ten neliks. Apie tai aiškiai užsiminė ir pats ispanų karališkojo klubo strategas Zinedine'as Zidane'as.

Vos 8 kartus 2019-2020 metų sezoną aikštėje pasirodęs kolumbietis, žinoma, norėtų žaisti daugiau: „Jei būčiau prastas futbolininkas ir nežaisčiau, viskas būtų gerai, aš būčiau ramus, tačiau visuomet noriu žaisti ir laimėti“.

Veikiausiai saugas atsisveikins su „Real“, o apie tai užsiminė ir pats. „Jei persikelsiu į kitą klubą, galėsiu daugiau žaisti ir dar keletą metų būsiu laimingas“, – kalbėjo jis.

Jamesas prisipažino, kad jį traukia Italija, Ispanija arba Anglija. „Buvau keliose stipriose lygose, bet dar norėčiau per savo karjerą išmėginti Italijos lygą arba anglų „Premier“ lygą“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)