Ispanų „La Liga“ vicečempionai UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje nusileido Miuncheno „Bayern“ komandai net 2:8.

Q. Setienas šių metų sausį prie „Barcelona“ vairo pakeitė atleistą Ernesto Valverde ir nesugebėjo su komanda laimėti titulų 2019-2020 metų sezoną.

Sekmadienį duodamas interviu ispanų radijo stočiai „Cadena COPE“ katalonų klubo prezidentas Josepas Bartomeu tvirtino, kad Q. Setienas bus atleistas. Oficialiai tai bus padaryta per klubo posėdį pirmadienį ryte.

Teigiama, kad naujuoju „Barcelona“ vedliu gali tapti buvęs „Tottenham Hotspur“ strategas Mauricio Pochettino, tačiau daugiau galimybių turi buvęs „Barcos“ žaidėjas R. Koemanas.

Pastarajam jau buvo siūloma katalonų klubo stratego kėdė sausį, tačiau jis imtis šio darbo atsisakė kaip spėjama dėl sveikatos problemų.

Buvęs „Everton“ ir „Southampton“ treneris 57 metų R. Koemanas prieš dvejus metus pradėjęs vadovauti Nyderlandų rinktinei, pavasarį skundėsi skausmais krūtinėje, tačiau po apžiūros ligoninėje buvo paleistas.

M. Pochettino, kuris taip pat siejamas su katalonų klubu, be darbo sėdi jau nuo praėjusių metų lapkričio, kai buvo atleistas iš „Tottenham Hotspur“ stratego pareigų.

Teigiama, kad argentiniečio pasirinkimas nebūtų džiaugsmingai sutiktas komandos fanų, nes jis treniravo ir žaidė vietos varžovų „Espanyol“ ekipoje.

Naujojo trenerio paskyrimas gali būti laikina priemonė „užpildyti“ metus, kol sugrįš su Kataro klubu „Al Sadd“ sutarties susaistytas buvęs „Barcelona“ žaidėjas Xavi.

UEFA Čempionų lygos pusfinalyje antradienį žais „Lyon“ ir „Bayern“, trečiadienį PSG susitiks su „RB Leipzig“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)