„Barcelona“ Čempionų lygos ketvirtfinalyje patyrė patį didžiausią pralaimėjimą per 80 metų, o prie to svariai prisidėjo ir katalonams priklausantis, tačiau bavarams šį sezoną išnuomotas P. Coutinho, kuris pasirodė aikštėje po keitimo, atliko rezultatyvų perdavimą ir pelnė du paskutinius „Bayern“ įvarčius.

2018 metų sausį P. Coutinho už 154 milijonus eurų persikėlė į „Barceloną“ iš „Liverpool“ bei taip tapo brangiausiu visų laikų klubo žaideju. Vis dėlto brazilas Ispanijoje nepritapo taip, kaip Anglijoje, todėl pernai vasarą „Barca“ atakuojantį saugą paskolino Vokietijos ekipai.

„Liverpool“ ekipa parduodama P. Coutinho įtraukė sąlygą, pagal kurią, „Barcelona“ turės sumokėti papildomus 5 milijonus eurų, jei brazilas sutarties su katalonais laikotarpiu laimės Čempionų lygą. Šioje sąlygoje nebuvo nurodyta, jog titulas būtinai turi būti iškovotas su „Barca“.

Tai reiškia, jog „Bayern“ triumfo Čempionų lygoje atveju „Barcelona“ praras papildomus 5 milijonus eurų, kurie atiteks Anglijos čempionams „Liverpool“. „Bayern“ pusfinalyje susitiks su „Manchester City“ – „Lyon“ ketvirtfinalio poros laimėtojais.

P. Coutinho gindamas Miuncheno ekipos garbę šį sezoną per 36 mačus pelnė 11 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)