32-ejų futbolininko naujojo kontrakto trukmė – treji metai.

„Chelsea“ taip pat piršo Willianui naują sutartį, tačiau nesistengė finansiškai atsverti „Arsenal“ pasiūlymo.

Britų spaudos duomenimis, „Arsenal“ kas savaitę atskaičiuos Willianui 244 tūkst. eurų ir taip pavers jį vienu geriausiai apmokamų lygos žaidėjų.

Daugiausiai Anglijoje uždirba „Manchester United“ vartininkas iš Ispanijos Davidas de Gea – 389 tūkst. eurų per savaitę.

Brazilas Londone rungtyniavo nuo 2013-ųjų, kai atvyko iš Machačkalos „Anži“ (Rusija). Su „Chelsea“ jis dukart tapo Anglijos čempionu ir laimėjo Europos lygą, be to, dusyk buvo išrinktas geriausiu komandos žaidėju.

Įdomu, jog „Chelsea“ užėmė ketvirtą vietą „Premier“ lygoje ir ateinančiame sezone sugrįš į UEFA Čempionų lygą, tuo metu „Arsenal“ liko aštuntas ir varžysis Europos lygoje. Tokią teisę Mikelio Artetos auklėtiniai pelnė laimėję FA taurės turnyrą, kurio finale įveikė tą patį „Chelsea“. Willianas šį mačą praleido dėl traumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)