Praėjusią savaitę net aštuoni „Aberdeen“ klubo futbolininkai pažeidė taisykles kartu išeidami į barą.

Po tokio nuotykio žaidėjams buvo atlikti koronaviruso testai – du iš jų buvo teigiami.

Šeši nesusirgę futbolininkai taip pat yra priversti izoliuotis.

Negana to, Škotijos futbolo milžino Glazgo „Celtic“ gynėjas Boli Bolingoli-Mbombo praėjusią savaitę grubiai pažeidė lygos taisykles slapta išvykdamas į Ispaniją.

Apie kelionę niekam neprasitaręs belgas sugrįžo į Škotiją bei sekmadienį žaidė rungtynėse su „Kilmanrock“. Tokį poelgį pasmerkė ir komanda, ir škotų politikai.

Po N. Sturgeon viešo pranešimo Škotijos futbolo lyga atšaukė tris šią savaitę vykti turėjusius mačus: „Celtic“ – „St Mirren“, „Aberdeen“ – „Hamilton“ bei „Celtic“ – „Aberdeen“.

„Laikykite tai geltona kortele. Kitas kartas reikš raudoną kortelę, nes jūs nepaliksite jokio kito pasirinkimo. Toks futbolininkų elgesys yra nepriimtinas“, – sakė Škotijos lyderė.

Aštuoni „Aberdeen“ žaidėjai viešai atsiprašė už savo poelgį, o už B. Bolingoli-Mbombo atsiprašęs „Celtic“ klubas oficialiame pranešime pareiškė, jog futbolininko veiksmai yra nepaaiškinami.

Glazgo komandos vyriausiasis treneris Neilas Lennonas pridūrė, jog jaučiasi išduotas, o nusikaltusį belgą ateityje bus sunku priimti atgal į „Celtic“ gretas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)