Pirmame kėlinyje abi vienuolikės daug pavojingų epizodų nesukūrė, bet vilniečiai po puikiai išpildyto standartinės situacijos sugebėjo išsiveržti į priekį.

17 minutę kamuolys dėkingai atskriejo link Hugo Videmonto, kuris tiksliai smūgiavo galva bei džiaugėsi devintuoju įvarčių šiame A lygos sezone.

Šeimininkai gana užtikrintai kontroliavo situaciją, bet nuo 41 min. buvo priversti žaisti dešimtiese – po antros geltonos kortelės buvo pašalintas Ivanas Tatomirovičius.

Antrame kėlinyje „Banga“ į puolėjo poziciją pastūmė Robertą Vėževičių, kuris „Žalgirio“ gynėjams kėlė nemažai problemų. Sykį patyręs ukmergiškis po Valdo Antužio perdavimo vos nenukreipė kamuolio į tolimąjį vartų kampą.

Dvikovos pabaigoje nedaug pritrūko iki tikslo Aleksandrui Aksionovui, savo ruožtu, žalgiriečiai išsiskyrė pavojingais Domanto Šimkaus ir H. Videmonto smūgiais. D. Šimkaus bandymą atrėmė Ignas Driomovas, o prancūzas mušė pro šalį.

Laimėję žaliai-balti su 32 taškais bent laikinai pavijo A lygos lyderę Marijampolės „Sūduvą“, kuri savo 14-ojo turo mačą žaidžia svečiuose su „Kauno Žalgiriu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)