Padėtis turnyro lentelės įkaito iki maksimumo, nes penktadienio vakarą Kaune vietos žalgiriečiai net 3:0 (0:0) pranoko titulą ginančią Marijampolės „Sūduvą“.

Nugalėtojų gretose po įvartį pelnė puolėjas iš Nigerijos Philipas Otele, kuris Ivaną Kardumą nuginklavo 52 minutę, Linas Pilibaitis, pasižymėjęs tolimu šūviu 79 min., ir ukrainietis Jurijus Bušmanas, 82 min. realizavęs 11 metrų baudinį.

Nesėkmingai gelbėtis bandę „Sūduvos“ futbolininkai iš viso kėlė net 18 kampinių.

Sauliaus Širmelio auklėtiniai po skaudaus antausio užleido lyderių poziciją taip pat 32 taškus surinkusiam Vilniaus „Žalgiriui“.

Susidūrime su čempionais kauniečiams negalėjo padėti Rudinilsonas Silva, kuris po nesportiško veiksmo prieš varžovą buvo diskvalifikuotas trims mačams ir vėl galės žaisti tik rugsėjo mėnesį.

Savo ruožtu sūduviečiai, kurie po raudonomis kortelėmis pažymėtos akistatos su Gargždų „Banga“ džiaugėsi dviem pergalėmis iš eilės, Kaune turėjo verstis be diskvalifikuotų Igno Plūko ir Ivano Hladiko.

A lygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)