Atsakomosiose rungtynėse Kijeve (Ukraina) Donecko „Šachtar“ ekipa 3:0 sudorojo „Wolfsburg“ (Vokietija) futbolininkus.

Ukrainiečiai išvykoje kovą irgi buvo laimėję 2:1.

Visi trys įvarčiai krito mačo pabaigoje, kai vokiečiai suprato nebeturintys vilčių išsigelbėti.

89-ą min. po gražios kombinacijos įmušė šeimininkų puolimo lyderis iš Brazilijos Junioras Moraesas, po 2 min. tą patį padarė saugas iš Izraelio Manoras Solomonas, o dar po 2 min. vėl pasižymėjo J. Moraesas.

Mačą „Šachtar“ baigė be 68-ą min. už paskutinės vilties pražangą pašalinto gruzino Davito Chočolavos. Vos po minutės jo pėdomis pasekė antro įspėjimo sulaukęs svečių gynėjas Johnas Brooksas.

Į ketvirtfinalį taip pat žengė „Copenhagen“ klubas, namuose identišku rezultatu 3:0 sutriuškinęs Stambulo „Bašakšehir“ (Turkija) ir atsirevanšavęs už nesėkmę 0:1 pirmame susitikime.

Danijos vicečempionams du įvarčius pelnė puolėjas Jonasas Windas, vieną pridėjo Rasmusas Falkas.

Nuo 22 val. atsakomąsias aštuntfinalio rungtynes Mančesteryje žais „Manchester United“ (Anglija) ir Linco LASK (Austrija). Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniams šis mačas tebus formalumas, kadangi pirmąją akistatą jie laimėjo net 5:0.

Tuo pačiu metu neutralioje aikštėje Gelzenkirchene (Vokietija) spręsis Milano „Inter“ (Italija) ir Madrido „Getafe“ (Ispanija) poros likimas.

Šios komandos pirmojo tarpusavio mačo sužaisti nespėjo, todėl viską lems vienintelės rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)