Tai, kad sudarė sutartį su šalies sostinės Rijado „Al Shabab“ klubu, patvirtino pats 32-ejų telšiškis.

„CFR norėjo mane išlaikyti, tačiau aš apie tokią galimybę negalvojau“, – „Digi Sport“ televizijos laidoje sakė G. Arlauskis, atskleidęs, jog į Saudo Arabiją privalo prisistatyti rugsėjo 10 d.

„Al Shabab“ savo trofėjų kolekcijoje turi tris Saudo Arabijos čempionų taures (paskutinė iškovota 2012-aisiais).

Nacionalinės pirmenybės Saudo Arabijoje buvo sustabdytos dėl koronaviruso pandemijos praėjusį kovą, o atnaujintos šią savaitę. Devintą vietą 16-os klubų turnyre užimantis „Al Shabab“ sezoną užbaigs rugsėjo 9 d., tad G. Arlauskis naujoje komandoje debiutuos jau kitame sezone.

Primename, kad buvęs Lietuvos rinktinės vartų sargas per „Šiaulių“ gretose prasidėjusią karjerą vilkėjo trijų Rumunijos klubų marškinėlius (Urzičenio „Unirea“, Bukarešto „Steaua“ ir CFR), taip pat žaidė Rusijoje (Kazanės „Rubin“), Anglijoje („Watford“) bei Ispanijoje (Barselonos „Espanyol“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)