Trijose iš keturių dvikovų išlieka didelė intriga. Penktadienį „Manchester City“ futbolininkai išbandys jėgas su Madrido „Real“, o Turino „Juventus“ – su Liono „Olympique“. Šeštadienį Miuncheno „Bayern“ varžysis su Londono „Chelsea“, o „Barcelona“ – su „Napoli“.

Pirmąjį Madrido ir Mančesterio klubų mačą Madride 2:1 laimėjo „City“. Pastaruoju metu „Real“ demonstravo puikią sportinę formą ir tapo Ispanijos čempionu. „Miestiečiai“ Anglijos „Premier“ lygoje liko antri.

Liono ekipa netikėtai 1:0 laimėjo pirmąsias rungtynes prieš „Juventus“. Prancūzijos pirmenybėse, kuris dėl pandemijos buvo nutrauktas balandžio mėnesį, „Olympique“ liko tik 7-tas. Tuo tarpu Turino komanda neseniai užsitikrino Italijos čempionės vardą.

Pirmoji „Napoli“ ir „Barcelona“ akistata baigėsi 1:1. Abu klubai nesėkmingai žaidė savo šalių čempionatuose. „Barca“ užėmė antrąją vietą, o Neapolio futbolininkai rikiuojasi tik 7-oje pozicijoje ir nebegali patekti į pirmąjį ketvertą, kuris garantuoja teisę kitą sezoną žaisti UEFA Čempionų lygoje. „Napoli“ dar turi galimybę pakilti iki 5-6 vietų, kurios suteiktų galimybę rungtyniauti UEFA Europos lygoje.

Mažiausia intriga „Bayern“ ir „Chelsea“ poroje. Pirmojoje akistatoje Londone akivaizdžiai buvo pranašesni bavarai – 3:0. Miuncheno ekipa eilinį kartą triumfavo Vokietijos pirmenybėse, o „aristokratai“ Anglijoje užėmė ketvirtąją vietą ir vėl pateko į Čempionų lygą.

Šio sezono keturi ketvirtfinalio dalyviai jau aiškūs. Madrido „Atletico“, kuris aštuntfinalyje nukarūnavo dabartinį čempioną „Liverpool“, susitiks su „Leipzig“. Paryžiaus „Saint-Germain“ egzaminuos Bergamo „Atalanta“ komandą. Ketvirtfinalyje vyks tik viena tarpusavio dvikova.

Rugpjūčio 5-6 dienomis bus žaidžiamos Europos lygos aštuntfinalio rungtynės. Jos vyks Vokietijoje. Trečiadienį Donecko „Šachtar“ žais su „Wolfsburg“. Pirmasis mačas baigėsi 2:1 Ukrainos klubo naudai. Milano „Inter“ grumsis su „Getafe“. Šios komandos kovos pirmą kartą. Trečiadienio mačas ir lems, kuri ekipa prasibraus į kitą etapą.

Ketvirtadienį „Sevilla“ pirmą ir vienintelį sykį rungtyniaus su „Roma“. „Wolverhampton“ išmėgins jėgas su Pirėjo „Olympiacos“. Tai bus antrasis klubų susidūrimas. Graikijoje užfiksuotas taikus rezultatas 1:1.

Visas UEFA Čempionų lygos ir Europos lygos rungtynes rodys „TV3 Sport“ ir „TV3 Sport 2“ kanalai bei vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“. Du Čempionų lygos mačus transliuos ir TV6.

Transliacijų tvarkaraštis:

UEFA Europos lyga

rugpjūčio 5 d.

19.45 val. „Šachtar“ - „Wolfsburg“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
21.50 val. „Inter“ - „Getafe“ („TV3 Sport 2“, „Go3“);

rugpjūčio 6 d.

19.45 val. „Sevilla“ - „Roma“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
21.50 val. „Wolverhampton“ - „Olympiacos“ („TV3 Sport 2“, „Go3“).

UEFA Čempionų lyga

rugpjūčio 7 d.

21.50 val. „Manchester City“ - „Real“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.50 val. „Juventus“ - „Olympique“ („TV3 Sport 2“, TV6, „Go3“);

rugpjūčio 8 d.

21.50 val. „Barcelona“ - „Napoli“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.50 val. „Bayern“ - „Chelsea“ („TV3 Sport 2“, TV6, „Go3“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)