Švedijos futbolininkas, atstovaujantis A.C. „Milan“ klubui, 37-ojo turo rungtynėse prie pergalės prieš „Sampdoria“ ekipą prisidėjo dviem įvarčiais. Milano komanda išvykoje laimėjo 4:1, o pačiam Z. Ibrahimovičiui pirmasis iš įvarčių buvo 50-asis vilkint šios legendinės komandos marškinėlius.

Tokiu būdu Ibra pasiekė naują rekordą. Jis tapo pirmuoju futbolininku istorijoje, „Serie A“ pirmenybėse pelniusiu po 50 ir daugiau įvarčių atstovaujant abiem garsiesiems Milano klubams.

Žaisdamas Milano „Inter“ (2006-2009) Z. Ibrahimovičius yra įmušęs 57 įvarčius.

A.C. „Milan“ Z. Ibrahimovičius jau įmušė 51 įvartį, šioje ekipoje švedas žaidė 2010-2012 m., taip pat rungtyniauja šiemet.

Dabar jo atstovaujamas A.C. „Milan“ turnyro lentelėje su 63 taškais po 37 rungtynių užima 6-ąją vietą. „Serie A“ čempionų titulą jau užsitikrino Turino „Juventus“.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)