Jame svarbią pergalę pasiekė dėl antros vietos šalyje kovojantys Milano „Inter“ futbolininkai, kurie namuose 2:0 (1:0) pranoko šio sezono nusivylimą „Napoli“ klubą.

Šeimininkus jau 11 minutę į priekį išvedė saugas Danilo D'Ambrosio, o 74 min. jų pergalę nuostabiu smūgiu iš toli įtvirtino Lautaro Martinezas.

22-ejų metų argentinietis sulaukė perdavimo aikštės viduryje, įveikė kelis varžovus ir maždaug iš 25 metrų atstumo paleido sviedinį it iš patrankos preciziškai tiksliai į apatinį vartų kampą.

Tai – jau 14-asis puolėjo, kurį į savo gretas aktyviai vilioja pati „Barcelona“, įvartis šių metų „Serie A“ pirmenybėse ir 19-asis šį sezoną visuose turnyruose.

„Inter“ su 79 taškais išsaugojo antrą poziciją turnyro lentelėje, tačiau dėl jos dar turės pasigrumti su Bergamo „Atalanta“, kuri svečiuose 2:1 (0:1) įveikė „Parma“.

„Inter“ ir „Atalanta“ (78 tšk.) savaitgalį tarpusavyje ir išsiaiškins, kuri komanda yra vertesnė sidabro arba bronzos medalių, o į šią kovą dar gali įsitraukti ir 75 taškus turintis, bet vienu maču mažiau sužaidęs Romos „Lazio“.

Primename, kad Italijos čempionų titulas devintus metus iš eilės atiteko Turino „Juventus“ vyrams.

Turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)