Paryžiaus ekipa pranešė, kad dėl penktadienį patirtos čiurnos traumos vienas komandos lyderių Kylianas Mbappe be futbolo privalės praleisti apie tris savaites, įskaitant ir rugpjūčio 12 dieną Lisabonoje numatytą UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį su Bergamo „Atalanta“.

Jei PSG prasibraus į pusfinalį, K. Mbappe veikiausiai jau galės padėti paryžiečiams.

Kylianas susižeidė per Prancūzijos taurės turnyro finalą „Stade de France“ stadione, kur PSG 1:0 įveikė „Saint-Etienne“ ekipą.

Pergalingo įvarčio autoriumi 14 minutę tapo brazilas Neymaras, pirmas suskubęs ir į vartų tinklą nukreipęs kamuolį, atšokusį būtent po prancūzo K. Mbappe smūgio.

Deja, pastarasis aikštėje praleido tik pusvalandį, net 31 min. patyrė traumą ir netramdė ašarų po to, kai jį nušienavo ir tuo pačiu raudoną kortelę užsidirbo varžovų gynėjas Loicas Perrinas.

Švęsti PSG iškovoto trofėjaus K. Mbappe vėliau grįžo tik pasiremdamas ramentais.

21-erių metų puolėjo sąskaitoje šį sezoną – 29 įvarčiai per 33 rungtynes.

Primename, kad šis UEFA Čempionų lygos sezonas bus pratęstas Lisabonoje, Portugalijoje. Rungtynės vyks dviejuose stadionuose – „Estadio do Sport Lisboa e Benfica“ (kur vyks ir finalas) ir „CP's Estadio Jose Alvalade“.

Ketvirtfinaliai bus žaidžiami rugpjūčio 12-15 dienomis, pusfinaliai – rugpjūčio 18-19 dienomis, o finalas – rugpjūčio 23 dieną.

Atkrintamosiose varžybose nebus atsakomųjų rungtynių, viskas bus sprendžiama vienoje komandų tarpusavio akistatoje.

PSG aštuntfinalyje bendru rezultatu 3:2 (1:2, 2:0) nugalėjo Dortmundo „Borussią“, o „Atalanta“ net 8:4 (4:1, 4:3) pranoko „Valencią“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)