Po karantino pratęstame 2019-2020 metų Italijos čempionate – finišas ir Turino „Juventus“ triumfas. 36-ą čempionų titulą klubo istorijoje laimėjusio „Juventus“ žaidėjai treneriui paruošė ne tik šampaną.

Ant trenerio Maurizio Sarri galvos futbolininkai išpurškė kalną skutimosi putų.

„Savo žaidėjams sakiau: jei su manimi laimėjote titulą, reiškia esate išties stiprūs, nes iki šiol dar nesu nieko laimėjęs, – juokėsi 61 metų treneris. – Laimėti „Scudetto“ kiekvienais metais tampa vis sunkiau. Komandai, pratusiai prie sėkmės, nėra lengva rasti motyvacijos. Tačiau „Juventus“ ir šiuo sudėtingu metu įrodė, kad yra viena iš geriausių Europos komandų“.

61 metų ir 6 mėnesių M. Sarri yra vyriausias treneris, laimėjęs Italijos čempionatą.

Socialinėje erdvėje dar vienu trofėjumi džiaugėsi ir didžiausia Turino ekipos žvaigždė Cristiano Ronaldo.

„Atlikta! Esame čempionai. Esu pašėlusiais laimingas savo antruoju „Scudetto“ iš eilės. Noriu ir toliau prisidėti prie šio didžio ir nuostabaus klubo istorijos. Šis titulas skirtas visiems „Juve“ fanams, kurie vis dar kenčia nuo pandemijos“, – rašė „Instagram“ paskyroje CR7.

Čempionų gerbėjai šventė laikydamiesi visų rekomendacijų dėl COVID-19. Tik nedaugelis susirinko po 2:0 pergalės prieš „Sampdoria“ Turino pagrindinėje aikštėje, kad atšvęstų pirmąjį titulą komandai vadovaujant M. Sarri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)