Pranešama, jog šį sezoną tik 15 mačų sužaidęs 31-erių futbolininkas už 11 milijonų svarų sterlingų taps Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipos nariu.

Kroatijos rinktinės vidurio gynėjas 2014 metais į „Liverpool“ iš „Southampton“ persikėlė už 20 milijonų svarų. Anksčiau jis yra atstovavęs „Lyon“ ir Zagrebo „Dinamo“.

Pirmus keturis sezonus Liverpulyje D. Lovrenas buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas, tačiau į klubą atvykus Virgilui van Dijkui, kroatui teko susitaikyti su atsarginio role.

Bene daugiausiai „Liverpool“ sirgalių meilės D. Lovrenas yra nusipelnęs už savo pergalingą įvartį į Dortmundo „Borussia“ vartus 2016 metų Europos taurės ketvirtfinalyje.

Artimas „Liverpool“ lyderio Mohamedo Salah draugas 2018 metais žaidė pasaulio futbolo čempionato finale, o Liverpulį jis palieka būdamas „Premier“ lygos, UEFA Čempionų lygos ir pasaulio klubų taurės laimėtoju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)