Manfredas Lukjančukas parodė raudonas korteles Thomui Salamonui (35 min.), Danielius Offenbacheriui (52 min.) ir Valerijui Šabalai (86 min.), o be trijų legionierių likusi „Sūduva“ su Gargždų „Banga“ sužaidė 0:0.

„Aš tiesiog neturiu komentarų. Galiu tik padėkoti vyrams už parodytą charakterį, aikštėje likome septyniese, daugiau čia nėra apie ką kalbėti. Vieną tašką vertinu blogai, nes planavome iškovoti tris“, – po rungtynių sakė marijampoliečių vairininkas S. Širmelis.

Be trijų raudonų, „Sūduvai“ buvo parodyta ir šūsnis geltonų kortelių – Ivanui Kardumui, Andro Švrljugai, Povilui Leimonui, Aleksandrui Živanovičiui, Ivanui Hladikui, Glebui Kluškinui ir trenerių štabo nariui Eivinui Černiauskui.

Negana to, už pernelyg aršiai reikštas emocijas atsarginių suolą turėjo palikti atsarginis klubo vartininkas Ignas Plūkas.

„Sūduvos“ gerbėjai teisėjų adresu skyrė paletę necenzūrinių skanduočių, o pasibaigus mačui šaukė „Gėda“. Marijampolės klubo žaidėjai po finalinio švilpuko prieš teisėjų akis demonstratyviai atliko džiaugsmo šokį.

S. Širmelis teisėjų darbo vertinti nenorėjo, tačiau, spėjęs peržiūrėti tik D. Offenbacherio išvarymo momentą, pabrėžė, jog sprendimas parodyti raudoną kortelę toje situacijoje yra juokingas.

„Tegul teisėjų darbą vertina kiti. Tai ne mano kompetencija. Tokių rungtynių nėra buvę... Offenbacherio išvarymo momentas atrodo juokingas.“

Po šių lygiųjų pirmenybių lyderės „Sūduvos“ persvara prieš ją persekiojantį Vilniaus „Žalgirio“ sumenko iki trijų taškų, nes žaliai-balti nepaslydo ir namuose 1:0 įveikė Vilniaus „Riterius“.

Po 11 turų „Sūduva“ turi 26, „Žalgiris“ 23, o „Kauno Žalgiris“ – 22 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)