J. Hendersonas trofėjų gavo iš Sero Kenny Dalglisho rankų – to paties, kuris treniravo „Liverpool“ ir 1990 metais, kai paskutinį kartą Liverpulio komanda laimėjo Anglijos čempionatą.

„Liverpool“ titulą užsitikrino likus 7 rungtynėms iki pratęsto sezono pabaigos briželio 25 dieną, kai artimiausias persekiotojas „Manchester City“ klubas pralaimėjo Londono „Chelsea“ komandai. Vis dėlto trofėjų virš galvų naujieji čempionai galėjo kelti tik po paskutinių rungtynių savo aikštėje.

Ceremonija vyko stebint šeimoms nariams, kuriems buvo išduoti specialūs leidimai.

„Ilgai laukėme šios akimirkos, – kalbėjo J. Hendersonas, sveikstantis po kelio traumos. – Ceremonija buvo nuostabu, vaikinai nusipelnė šio momento. Esame dėkingi šeimos nariams. Tai išskirtinė akimirka“.

53 tūkst. vietų „Anfield“ stadione atnaujinus sezoną birželio 17 dieną neaplankė ne vienas sirgalius – vartai buvo uždaryti dėl koronaviruso pandemijos pavojaus.

Policijos pareigūnai įspėjo fanus, kad nesirinktų nei prie stadiono, nei kitur mieste. „Raudonųjų“ vedlys Jurgenas Kloppas dėl to taip pat kreipėsi į sirgalius.

„Liverpool“ 2019-2020 metų sezoną laimėjo 31 iš 37 rungtynių.

K. Dalglishas, kuris būdamas „Liverpool“ žaidėju 1977-1990 metais per 515 rungtynių pelnė 172 įvarčius, pats dalijo medalius per šventinę ceremoniją, pagražintą pirotechnikos ir šviesų šou.

Atsiėmė trofėjų J. Kloppas ir jo auklėtiniai aikštėje sutraukė garsų klubo himną „You'll Never Walk Alone“.

„Mes tai padarėme dėl jūsų. Jūs mus padarėte laimingais, bet visi geriau švęskime namie. Pasiruoškime šventei ir kai virusas pasitrauks, tikrai turėsime puikų vakarėlį“, – fanams sakė J. Kloppas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)