Davido Moyeso auklėtiniai į legendinį „Old Trafford“ stadioną atvyko siekdami iškovoti bent tašką. Išplėštos lygiosios lėmė, jog „West Ham“ savo sąskaitoje jau turi 38 taškus – keturiais daugiau, nei iškritimo zonos lyderiai „Watford“.

Vietą kito sezono „Premier“ lygoje „plaktukams“ atnešė neįtikėtiną sportinę formą demonstruojančio Michailo Antonio įvartis. Vienuolikos metrų baudinį realizavęs 30-ies metų krašto puolėjas po sezono atnaujinimo pasižymėjo jau aštuntą kartą – daugiau, nei bet kas kitas per šį laikotarpį aukščiausiame Anglijos futbolo divizione.

Baudinys į „Manchester United“ vartus buvo skirtas po Paulio Pogbos klaidos. Varžovų baudos smūgio metu baudos aikštelėje stovėjęs prancūzas prisidengė veidą rankomis, į kurias kamuolys atsimušė po varžovų bandymo pasižymėti iš toli.

Savo klaidą bent dalinai Pogba išpirko antro kėlinio pradžioje. 51-ąą minutę prancūzas kartu su savo tėvynainiu Anthony Martialiu sukūrė gražią progą jaunajam Masonui Greenwoodui. Šaltakraujiškai kaire koja kamuolį į vartus pasiuntusiam aštuoniolikmečiui tai buvo jau devintas sezono įvartis.

Lygiosios lėmė, jog „Manchester United“ sekmadienį žais neabejotinai svarbiausias sezono rungtynes. Ole Gunnaro Soksjaero auklėtiniai jose susitiks su vienu tašku mažiau turinčiais „Leicester City“.

Jei Mančesterio klubas sugebės nepralaimėti sekmadienio dvikovos, „United“ užsitikrins vietą kito sezono Čempionų lygos turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)