Visi įvarčiai pelnyti pirmame kėlinyje. Iš pradžių Z. Ibrahimovičius tiksliu smūgiu galva išvedė svečius į priekį, bet artėjant pertraukai Francesco Caputo grąžino pusiausvyrą realizavęs 11 m baudinį.

Vos po 3 min. Ibra tarė antrą žodį. Aukštaūgis puolėjas atsidūrės greitos atakos smaigalyje ir pergudravęs vartininką Andrea Consigli šaltakraujiškai nukreipė kamuolį į vartus.

Tai buvo pirmasis švedo dublis nuo atvykimo į „Milan“ praėjusį sausį. Šiame „Serie A“ sezone jis iš viso pelnė 7 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Į penktą vietą palypėjęs madų sostinės klubas (59 taškai) užsitikrino mažiausiai kelialapį į kito sezono UEFA Europos lygos atrankos varžybas.

Tiesa, kilti dar aukščiau ir pretenduoti į Čempionų lygą „Milan“ šansų nebeturi.

Beje, antradienio rezultatas galutinai įtikino klubo vadovus nebeieškoti vairininko kitam sezonui ir pratęsti sutartį su S. Pioli iki 2022 metų.

Tuo metu „Sassuolo“ lieka aštuntoje pozicijoje (48 tšk.).

Kitose rungtynėse Bergamo „Atalanta“ namuose minimaliu skirtumu 1:0 palaužė „Bologna“ ir bent laikinai šoktelėjo ant antro laiptelio turnyro lentelėje.

Pergalingą įvartį 62-ą min. pasiekė Luisas Murielis.

Rungtynėmis daugiau už pagrindinius konkurentus sužaidusi „Atalanta“ turi 74 taškus, jai įkandin spraudžiasi Milano „Inter“ (72 tšk.) ir Romos „Lazio“ (69 tšk.). Pirmauja titulą ginantis Turino „Juventus“ (80 tšk.).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)