Koronavirusu užsikrėtė net 12 komandos atstovų: 7 žaidėjai ir 5 personalo darbuotojai. G. Arlauskio tarp jų nėra.

Tiesa, antradienį vakare ekipos vairininkas Danas Petrescu sulaukė ir geresnės žinios. Pakartotiniai trijų vietos ligoninėje izoliuotų žaidėjų testai buvo neigiami, tad jei trečiadienį tyrimai antrą sykį iš eilės patvirtins tokį patį rezultatą, jie galės grįžti į treniruotes.

Masinis viruso protrūkis kilo ir Bukarešto „Dinamo“ klube, kuriame infekciją pasigavo 10 žaidėjų.

Remiantis Rumunijos žiniasklaida, susiklosčius tokiai padėčiai dalis komandų pareikalavo stabdyti pirmenybes, tačiau lyga nesiryžo to daryti.

Vietoje to atidėti kai kurie susitikimai, pavyzdžiui, praėjusį šeštadienį turėjusi vykti CFR ir Bukarešto FCSB akistata.

Tačiau ateinantį šeštadienį Klužo atstovai jau turėtų žengti į aikštę ir kautis dėl žūtbūtinės pergalės prieš „Botosani“ ekipą.

G. Arlauskio komanda jau nebeturi prabangos klysti. CFR, kuriai iki čempionato finišo liko trys mačai, 4 taškais atsilieka nuo rungtynėmis daugiau sužaidusios lyderės Krajovos „Universitatea“.

Tiesa, pirmenybių favoritai paskutiniame ture rugpjūčio 1 d. aiškinsis santykius tarpusavyje, tad CFR turės progą pasivyti konkurentus.

32-ejų vartininkas iš Lietuvos Kluže rungtyniauja nuo 2017 metų ir dukart iš eilės tapo Rumunijos čempionu. 2015-aisiais pirmąjį titulą šioje šalyje G. Arlauskis nuskynė su Bukarešto „Steaua“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)