Londono „Chelsea“ svečiuose pasinaudojo vartininko Davido De Gea klaidomis bei 3:1 eliminavo „Manchester United“.

Finale, kuris vyks rugpjūčio 1-ąją, „Chelsea“ žais su Londono „Arsenal“ ekipa, kuri pusfinalyje pranoko „Manchester City“.

Pirmasis sekmadienio rungtynių kėlinys truko neįprastai ilgai – net 58 minutes. Taip nutiko dėl „Man United“ žaidėjo Erico Bailly traumos.

Gynėjas susitrenkė galvomis su bendraklubiu Harry Maguire‘u, o medikai jiems pagalbą teikė apie 10 minučių. E. Bailly paliko aikštę, o H. Maguire‘as tęsė mačą su apibintuota galva.


Dar labiau kėlinį prailgino įvartis – vienuoliktąją pridėto laiko minutę pasižymėjo keturiskart FA taurės laimėtojas Olivier Giroud.

Jau pirmojo įvarčio situacijoje neužtikrintai pasirodęs vartininkas D. De Gea antrą kartą kamuolį pro savo pirštus praleido antrojo kėlinio pradžioje, kai iš toli įvartį pelnė Masonas Mountas.

74-ąją minutę H. Maguire‘as įsimušė į savus vartus, o 85-ąją minutę paguodos įvartį „raudoniesiems velniams“ pelnė 11 metrų baudinį realizavęs Bruno Fernandesas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)