„Barcelona“ pyktį išliejo ant Vitorijos „Alaves“ futbolininkų, kuriuos svečiuose sutalžė net 5:0. Du įvarčius pelnė Lionelis Messi, o po vieną pridėjo Luisas Suarezas, Nelsonas Semedo ir 17-metis Ansu Fati.

Barselonos ekipa sezoną baigė su 82 taškais, o tai yra mažiausias skaičius nuo 2007-2008 metų sezono.

Nors ir tenka tenkintis sidabru, klubo superžvaigždei Lioneliui Messi tai buvo dar vienas įspūdingas sezonas – argentinietis pelnė 25 įvarčius ir atliko 21 rezultatyvų perdavimą. Pagal abu šiuos rodiklius jis lygoje yra pirmas.

Negana to, pagal rezultatyvius perdavimus L. Messi tapo visų laikų rekordininku. „Barcelona“ lyderis pagerino buvusio bendraklubio Xavi rekordą. Ispanas 2008-2009 metų sezone buvo atlikęs 20 rezultatyvių perdavimų.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Valladolid“ 2:0 įveikė Sevilijos „Real Betis“, o „Villarreal“ 4:0 sutriuškino „Eibar“. Visi likę 38-ojo turo susitikimai sekmadienį prasidės 22 val.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)